دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

امکان دريافت تصوير و ديتا روي تلفن ثابت

سيدهاشمي

دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰:۰۰


رئيس هيات مديره شرکت مخابرات ايران از برنامه هاي اين شرکت براي حرکت به سمت نسل جديد شبکه هاي مخابراتي و آغاز استفاده از تکنولوژي IMS - زير سامانه چندرسانه‌اي مبتني بر IP – و جايگزيني با سيستم هاي قديمي تلفن ثابت خبر داد.

سيد مصطفي سيد هاشمي در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکيد بر سرمايه گذاري شرکت مخابرات ايران براي بروزرساني تجهيزات و توسعه شبکه مخابراتي کشور اظهار داشت: شرکت مخابرات ايران امسال در بخش توسعه شبکه تلفن ثابت بالغ بر 1200 ميليارد تومان سرمايه گذاري کرده است که اين سرمايه گذاري مربوط به بخش توسعه شبکه کابل، کافوي نوري، ديتا و سيستم هاي انتقال پهناي باند و انتقال تکنولوژي مي شود.

وي ادامه داد: در راستاي انتقال تکنولوژي مخابراتي، پياده سازي پروژه حرکت به سمت تکنولوژي شبکه غيرفعال نوري – GPON – و زير سامانه چندرسانه‌اي مبتني بر آي پي – IMS - در دستور کار قرار گرفته است که هم اکنون براي انتقال تکنولوژي و تجهيز شبکه به تکنولوژي IMS در 3 استان کشور 400 ميليارد تومان هزينه شده است.

سيدهاشمي اجراي اين پروژه را در راستاي ارائه سرويس هاي جديد مخابراتي در شبکه تلفن ثابت با توسعه فيبرنوري به جاي کابل مسي عنوان کرد که امکان استفاده از صوت و تصوير و ديتا را به صورت همزمان برروي تلفن ثابت ممکن مي کند و گفت: هم اکنون پروژه IMS در سه استان آذربايجان شرقي، خراسان رضوي و فارس در حال اجرا است و با افزايش سرمايه گذاريها به تدريج در ديگر استانهاي کشور نيز توسعه خواهد يافت.

وي همچنين از سرمايه گذاري 1300 ميليارد توماني مخابرات براي توسعه و بهينه سازي شبکه تلفن همراه خبر داد و با اشاره به سهم دولت از درآمد شرکت مخابرات ايران نيز به مهر گفت: شرکت مخابرات ايران در سال 90 بالغ بر 2400 ميليارد تومان بابت خدمات به دولت پرداخت کرده که اين خدمات شامل 28.3 درصد درآمد مخابرات از محل مکالمات موبايل، 8 درصد تلفن ثابت و 5 درصد ديتا مي شود؛ در همين حال 220 ميليارد تومان بابت زيرساخت مخابراتي، 400 ميليارد تومان بابت سود سهام عدالت، 400 ميليارد تومان بابت سود سهام دولت و 500 ميليارد تومان بابت سهم اقساط بخش خصوصي پرداخت شده است.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو